Over mij

Wie ben ik?

Van harte welkom boekenwormen! Mijn naam is Silke en ik ben op dit ogenblik 30 jaar oud. Ik woon in Antwerpen, Belgie. En zoals je wel al kan vermoeden ben ik dol op lezen. Mijn favoriete genres zijn historische romans, maar ik hou ook van fantasy, gewone romans, af en toe een thriller en ook young adult laat ik niet aan mij voorbij gaan!

Ik probeer zoveel mogelijk te lezen, maar gezien ik de trotse mama ben van een peutertje, is de effectieve leestijd verbonden aan middagdutjes en avondslaapjes. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met mijn eerste liefje, die net als ik een ontzettende boekenwurm is! I Soms ben ik een klein beetje een fangirl. Potterhead tot de dood en outlander meisje voor het leven!

Op dit ogenblik blog ik op twee plekken. Namelijk hier in het Nederlands, maar ik heb ook mijn eigen Engelse boekenblog. Deze vind je hier!

Wil je me graag iets vragen of vertellen?

Als je graag contact met mij opneemt in verband met boeken of je wil je boek graag laten reviewen of je wil gewoon eens gezellig praten aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen via:  bookinwonderland@proximus.be

Wil je graag op de hoogte blijven van Boek in wonderland? Volg me dan op Facebook, Instagram, Twitter of Bloglovin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s