Een kijkje in wonderland – #juli17

Ongelooflijk dat de maand juli er weer opzit. De helft van de zomervakantie is al achter de rug. Waar op 1 juli die twee maanden erg lang leken, zijn we nu al volop aan het voorbereiden op 1 september. Nu 1 september moet niet te snel komen. Zoonlief terug naar school en dochterlief voor het eerst naar de crèche. En mama terug aan het werk…. ja ook dat. Dus ik kijk met een heel klein hartje naar 1 september.

Maar eerst natuurlijk een korte kijk in wonderland! Juli was een erg fijne maand,  ook omdat we eindelijk beterschap zagen bij Lotte in verband met het huilen. We zijn eindelijk bij een arts terecht gekomen die samen met ons wil zoeken naar de reden waarom Lotte uren per dag huilt. Koemelkallergie is ondertussen reeds uitgesloten als reden. Hopelijk brengt augustus echt een oplossing.

  • Wij begonnen de grote vakantie met een voormiddag in binnenspeeltuin Papayoe. De dochter bracht de ganse morgen lekker door in de draagzak met oortjes op, zodat de gillende kindjes haar niet stoorde. Mama was zo dom om een boek mee te nemen… What was I thinking?
  • Ik bracht verdacht veel tijd door op een bankje naast het voetbalveld. En dat voor iemand die echt een gigantische hekel heeft aan voetbal. Wat een moeder (en een vader, want die is een nog grotere voetbalhater. 🙂 )lijden kan.
  • Wij deden ook een beetje van toerist in eigen stad. We begonnen op linkeroever, namen de overzet en dronken wijntjes in de stad. Jules ging een beetje sight seeing…. het steen, lange wapper, brabo, de kathedraal… ze kregen allemaal een bezoekje.
  • Op linkeroever is Jules gigantische fan van de speeltuinen in Viking thema. Een prachtige wandeling die je van speeltuin naar speeltuin brengt. Echt een aanrader!
  • Hij is trouwens ook gigantische fan van het apen-plein in de dierentuin. Vooral dan van op de foto gaan met de gigantische aap in het oerwoud.
  • Ik perfectioneerde (of eigenlijk ontwikkelde) een talent voor het bouwen van allerlei kampen en tenten. Binnen, buiten…. waar je maar wenst.
  • En de dagen dat mijn mannetje thuis was gingen we met het hele gezin op pad. Broer doet niets liever dan zus overal mee naartoe nemen.

Een heerlijke vakantiemaand dus! Wat beleefde jullie allemaal in de maand juli?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s