TAG VRIJDAG: My TBR Song and Booktag

Vandaag introduceer ik een nieuw item op mijn blog, namelijk TAG Vrijdag. Er zijn zoveel leuke, boek gerelateerde TAG’s te vinden, dat het mij wel leuk leek om aan een aantal mee te doen. De eerste TAG die ik vandaag met jullie deel vond ik bij Kwante in wonderland. (Breng zeker eens een bezoekje aan haar blog!) Het is de rock my TBR Song and Booktag.

Bij deze Tag is het de bedoeling dat ik ga kijken naar de boeken die erg hoog op mijn te lezen lijstje staan. Dus laten we er maar aan beginnen!

Smell like teen Spirit (Nirvana) – A contemporary I Want to Read

elenor en park

Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Ik weet het… het is een schande dat ik dit boek nog niet las. Ik ben nogthans een fan van Rainbow Rowells boeken. Maar dan vooral van haar verhalen voor volwassenen. Fangirl is nog altijd een van mijn grootste teleurstellingen ooit. Dus ja….Eleanor & Park blijft maar op mijn TBR stapel liggen.

Shut up and dance (Walk to the moon) – Most anticipated book you have

lady midnight.jpg

Lady Midnight door Cassandra Clare. En dat gaat nog een tijdje zo blijven vermoed ik. Ik moet namelijk eerst the infernal devices lezen alvorens ik Lady Midnight mag lezen van mezelf. Maar ik zit op hete kolen!

Centuries Remix) Fall out Boy – A twist on a Classic or Fairy Tale

the shadow queen

The Shadow Queen door C.J Redwine. Een hervertelling van Sneeuwwitje. Het heeft trouwens een prachtige cover. Zo ontzettend mooi. Om over de map aan de binnenkant nog maar te zwijgen!

Yoshimi Battles the pink Robot (The flaming lips) – A science fiction book or a book set in the future

obsidian

Misschien telt het niet echt als een scifi boek, maar het heeft buitenaardse wezens, dus ik reken het als scifi. De Lux boekenreeks dus van Jennifer L. Armentrout. Ja… ik weet, weer een schande dat ik deze nog niet heb gelezen. Maar het zit er aan te komen. Echt waar!

She looks so perfect (5 seconds of summer) – A book with a girl on the cover

and I darken.png

And I Darken van Kiersten White. Het heeft een behoorlijk angstaanjagend meisje op de cover en ik weet bijna niets over het boek. Enkel dat het een erg sterk hoofdpersonage heeft. Meer hoef ik ook niet te weten!

Africa (Toto) – A book set in a Foreign Country

koningin op blote voeten

Hier ga ik voor koningin op blote voeten gaan van Idelfonso Falcones. Het enige boek van zijn hand dat ik nog niet las. Zijn naam verraad het misschien al een beetje. Maar het speelt zich af in Spanje.

Another one bites the dust (Queen) – A book or books that will complete a series

winter

Winter door Marissa Meyer. Ik ben bijna rond met de Lunar Chronicles. Volgers van mijn blog weten waarschijnlijk wel dat ik niet echt dol ben op de serie. Dus het is een beetje een opgave om het laatste boek ook effectief op te nemen en te starten met lezen.

Someone New (Hozier) – A book by an Author you haven’t read yet

passenger

Ik heb er hierboven al een aantal opgesomd. Ik las nog niks van Kirsten White, Jennifer L Armentrout of C.j Redwine. Maar ik wil natuurlijk wel orgineel blijven en de TBR stapel is echt wel groot genoeg. Dus ik ga hier voor Passenger van Alexandra Bracken. Ik kocht het boek toen het net op de markt was en ik heb het nog altijd niet gelezen!

Hello (Adele) – A book you DNF’ed or weren’t in the mood to at the time

the name of the wind

Hier moet ik The name of the wind van Patrick Rothfuss vernoemen. Ik ben het in maart beginnen lezen, maar de spreekwoordelijke “klik” was er niet. Erg vreemd, want iedereen is dolenthousiast over dit boek. Maar ooit krijgt het een nieuwe kans. Misschien wel deze winter? Winters zijn altijd goed om dikke boeken te verslinden!

Love at First Sight (Kylie Minoque) – A book you bought because of the cover

the wrath and the dawn

The wrath & the dawn door Renee Ahdieh. Deze staat erg hoog op mijn te lezen lijstje en is een boek dat ik puur en alleen op de cover heb gekocht. Hij oogt zo mysterieus en weerspiegeld 1001 nacht perfect!

 

Moesten jullie deze tag leuk vinden, aarzel dan niet om hem ook te doen op je blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s